Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 422 of /var/www/rasmusmeisler.dk/public_html/sites/all/modules/field_collection/field_collection.module).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (line 6601 of /var/www/rasmusmeisler.dk/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /var/www/rasmusmeisler.dk/public_html/includes/common.inc).

Ren By - Ren Kærlighed

I kampen for at få københavnerne til at vise ren kærlighed til byen og smide affaldet i kurven har Københavns Kommune taget en velkendt gavl på Ravnsborggade i brug.
Det er den store gavl ved basketbanen på Ravnsborggade, der er blevet udsmykket med et motiv af den lokale illustrator Rasmus Meisler, der kredser om den velkendte københavnerskraldespand og de aktiviteter der udspiller sig på og omkring basketbanen. Gavlmaleriet har indarbejdet den graffiti, der allerede udgør en stor del af identiteten
i området. Udover selve gavlmaleriet er der tegnet en håndfuld plakater der spiller sammen med motivet og som klæbes op med jævne mellerum nedenfor.   

Design / illustration: Rasmus Meisler
Murial painting: Københavns Skiltefabrik

Københavns Kommune
 
2016